“Süper Hücre” evi çökertti

Adana’da dün "Süper Hücre" nedeniyle aşırı yağmur, bir evin sundurması ve balkonunu çöktürdü. Yalnız yaşayan yaşlı kadın yaralanmadı. Ekipler güvenlik önlemi aldı. Detaylar şu şekilde..

Adana’da dün etkili olan “Süper Hücre” olayı nedeniyle oluşan aşırı yağmur, bir evin damının sundurma kısmı ile balkonunun çökmesine neden oldu. Evde yalnız yaşayan kadının yaralanmadığı öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen aşırı rüzgar ve yağmur hayatı felç etti. Yollar göle dönerken, ev ve iş yerleri su bastı. Yaklaşık bir saat süren yağmur sonrası şehir felaketi yaşandı.

Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde tek başına yaşayan yaşlı kadının evi aşırı yağmur ve rüzgara dayanamayarak gece çökme yaşandı. Çökme sırasında yaşlı kadın yaralanmazken, yakınları gelip kadını evden aldı. Ekipler, gece çökme bölgesinde çalışma başlatıp güvenlik önlemi aldı.

Mahalle sakini Hatice Küpelioğlu, gece gürültü sesiyle dışarı çıktıklarında komşularının balkonunun çöktüğünü gördüklerini belirtti ve “Ev sahibi yaşlı bir kadın tek başına kalıyordu. Kiracısı da evde yokmuş. Allah'tan kimseye bir şey olmadı” dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın