BİR KURT ÇAKALA NASIL GÜVENİR?

'Sen Şehit Oğlusun, İncitme, Yazıktır, Atanı: Verme, Dünyaları Alsan da, Bu Cennet Vatanı.'


BİR KURT ÇAKALA NASIL GÜVENİR?


Sayın Bahçeli'nin Meclis konuşmasını baştan sona dinledim. Terörist başı Öcalan'ın tecritinin kaldırılıp Mecliste konuşma yapmasına kadarki bölümü fevkalade. Çok güzel. Ayakta alkışladım. Yürekten ve canı gönülden söylemiş olduğu her şey ve yaptığı tespitlere katılıyorum. Ancak, konuşmasının sonunda terörist başı Öcalan'ın mecliste terörün lağvolduğunu ifade etmesi gerektiğini söyleyen cümlesi, bende şok etkisi yarattı. İnanıyorum ki; tüm Türk Milleti'nde de aynı şok etkisini yaratmıştır.

Bu zamana kadar hayatım boyunca siyasetten uzak kalmaya çalıştım. Ama bu şu değil ki; siyaseti bilmiyorum, olanı biteni anlamıyorum anlamına gelmez. Bu zamana kadar Siyaseten yapılan her şeyin çok iyi farkında oldum. Burada da farkındayım.


Ama çok acı ki, bunu bizi siyaseten yönetenlerin farkında olmaması çok önemli. Sayın Bahçeli'nin bu söylemi, -benim anladığım şekilde ifade ediyorum- DEM Partililerin Sayın Bahçeli'ye 'Biz terörü ortadan kaldıralım, bitirelim, siz de bizim siyaseten ülkeyi bölmemize yol açın' demeseler de bu işin sonu Bahçeli'nin de dediği gibi Kürt meselesi değil, dış mihrapların hatta daha net söyleyeyim, Yahudi'nin ülkemizi bölmek için yapmış olduğu son hamle.


DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın 'Sayın Öcalan'ın tecritinin kaldırılması' cümlesinde 'Sayın' diye hitap etmesine dahil ceza verilmesi gerektiği yerde, bu kişilerin TBMM'de konuşmalarının lağvedilmesi, kapıdan içeri bile alınmaması gerekirken, Öcalan'ın yanına, içeri atılmaları gerekirken Sayın Bahçeli’nin Terörist başı Öcalan’ın Meclisten konuşma yapmasını söylemesi akıllara ziyan bir durum.


Oyuna gelmeyelim diyen Sayın Bahçeli, destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Sayın Özer ve kim bunu destekliyorsa Yahudi'nin oyununa gelmiştir, tuzağına düşmüştür. Çünkü bu işin sonucu DEM Parti'nin ülke yönetimine siyaseten tam olarak dahil olması, önemli bakanlıkları ele geçirmesi ile başlayıp, Türkiye'yi tamamen Yahudi devleti haline getirme projesidir.


Zaten DEM Partililer de bunların göbekten bağlı adamıdır. Bunu devletimizin bilmemesi mümkün değildir. Nasıl oluyor da, Yahudi'ye bize bir taş atmadan, bize şehitlerimizin kanıyla suladığımız topraklarımızı, vatanımızı kendi ellerimizle ve rızamızla veriyoruz.


Son zamanlarda ciddi anlamda gelişmekte ve kalkınmakta olan, aynı zamanda diğer Türk ülkeleriyle hiç yakalayamadığımız bir birlikteliği yakalamışken, gelişen ve her anlamda güç kazanan bir ülke konumuna gelmişken, böyle basit bir oyuna nasıl geliyoruz?


Herkesin aklını başına toplaması gerektiğini, bu hayallerden vazgeçmesini şiddetle tavsiye ediyorum.


Terörist Öcalan Türkiye Büyük Millet Meclisi'mize hiçbir zaman ayak basamayacaktır. Bu millet buna müsaade etmez. Bunu başaramayacaklardır. Ancak, bu söylemler ve süreç iç savaşa sebep olabilir. Dolayısıyla, Yahudi'nin oyunu öyle işlemezse, diğer türlü işlemiş olacaktır. Buna kesinlikle ön veremeyiz. Bu düşüncede olan herkes düşüncesinden vazgeçip tam tersine tavır almalıdır.


Sonuç olarak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, milletini, vatanımızı bölmeye çalışanları veya böyle amaçları olanları yok edecek gücü, imkanı, iradesi ve kabiliyeti vardır. Bu gücü, imkanı ve kabiliyeti kullanamayan yöneticilerin istifa etmeleri ya da bu zaafiyeti acilen düzeltmeleri gerekmektedir.


DEM Partililerin 'TECE' demekten öteye geçen bir cümleleri dahi olmamışken, kiminle ne birliği kuruyorsunuz?


DEM Partililerin kimin çocuğu olduğunu bilmiyor musunuz? Nasıl basiretiniz bağlandı da bu oyuna geliyorsunuz?


Bizim aklımız, nutkumuz tutuldu...Biz yıllardır dış güçlerle uğraşmıyor muyuz? Şimdi ne oldu da, elimizle teslim ediyoruz? Varsa bizim aklımızı aşan bir siyaset diyeceğim ama; kurdun yuvasında kuzu beslenmez. Arı kovanına akrep sokulmaz.


DEM Partililer, akreptir. Kürt kardeşlerimizi yıllardır kandırıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nde benim ne hakkım varsa, kürt kardeşim de aynı haklara sahip. Bunlar neyin davasını yapıyorlar?


Terörist başına 'Sayın' diyen bir parti ya da mensupları, kim varsa Meclis'ten derhal ihraç edilmelidir.


Teröristlerin savunuculuğunu yapan herkes teröristtir, ihanet içerisindedir. Hal böyle iken, terörist başı Öcalan'ın Meclis'imizde konuşması demek, ne demektir? Bu teklif dahi edilemez.


Sayın Bahçeli'nin ivedilikle Aziz Türk Milleti'nden başta Şehit Ailelerinden özür dilemesi ve affını istemesi gerekmektedir.


Biz buradan önümüze koyulmadığı halde büyük resmi görebiliyoruz. Sayın Bahçeli gibi idealist, akademisyen, vizyon sahibi, siyaset bilimci bir dehanın her gün önüne koyulan resmi görmemesi bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bir kurt, çakala nasıl güvenir? Aklım ve havsalam almıyor.


Türk Ulusu çok büyük köklü bir millettir. Hiçbir zaman, hiçbir güç dışarıdan yıkamamıştır. Yıllardır tarlamıza ekilmeye çalışılan 'canavar otu' tohumunun ekilmesine serbestlik veriyorsunuz.



Biz buna müsaade etmeyiz. Biz, yüzyıllardır bütün dünyanın bu topraklarda gözü olduğunu adımız gibi biliyoruz. "Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı."



Bize dünyalar vaadedilebilir, büyük ekonomiler vaadedilebilir, güç vaadedilebilir ama bizim bu topraklardaki oluşumuzun sebebi imanımız, imanımızdan gelen vatan aşkımız, Yaradan'dan başkasına boyun eğmeyişimizdir.


Bunu ecdadımız bütün dünyaya göstermiştir. Elhamdülillah biz de gösterecek güçteyiz. Biz gücümüzü Hakk'tan alan bir milletiz.


'Hakkıdır Hakk'a tapan milletimin istiklal'