Yenge Hediye Güran'ın İfadesindeki katil detayı

Narin Güran cinayetinde yeni iddialar: Yenge Hediye Güran’ın ifadesiyle soruşturmanın seyri değişebilir. Cinayetle ilgili en güçlü şüpheli, ağabey Enes Güran.

Türkiye, Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle sarsılıyor. Soruşturmanın seyrini değiştirebilecek detaylar, şüpheli yenge Hediye Güran'ın ifadesinde ortaya çıktı.

İddialara göre, Narin, annesi Yüksel Güran, yengesi Hediye Güran ve amcası Salim Güran'ı ahırda uygunsuz bir vaziyette gördü. Bu olayın ardından öldürüldüğü öne sürüldü. Olayla ilgili olarak Hediye Güran ve iki şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Hediye Güran ifadesinde, Narin’in ağabeyi Enes ile annesi Yüksel Güran arasında bir boğuşma yaşandığını anlattı. Emekli polis memuru İsa Altun, SÖZCÜ TV’de katıldığı Öncesi Sonrası programında bu ifadeye dikkat çekti.

Altun, Hediye Güran'ın ifadesi üzerine, cinayeti Enes Güran’ın işlemiş olabileceği ihtimalini dile getirdi. Enes'in kolundaki ısırık izinin anne Yüksel Güran’a ait olduğu, annenin ise oğlunu durdurmaya çalıştığı öne sürüldü. Altun, "Yenge aslında Enes'in kardeşi Narin'i öldürdüğünü anlatıyor." dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın