Yemeksepeti, 'Yemeksepeti Ads'i Tanıttı

Yemeksepeti, markaların mobil uygulama ve web sitesi üzerinden reklam verebileceği yeni platformu "Yemeksepeti Ads"i duyurdu. Platform, esnek ve veriye dayalı reklam çözümleri sunarak markaların geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

Yemeksepeti, markaların mobil uygulama ve web sitesi üzerinden reklam verebileceği yeni reklam platformu "Yemeksepeti Ads"i duyurdu. Bu platform, mevcut ve potansiyel müşterilere ulaşma ve marka bilinirliğini artırma amacıyla esnek ve veriye dayalı reklam çözümleri sunuyor.

Türkiye'nin hızlı ticaret öncülerinden Yemeksepeti, "Yemeksepeti Ads" adlı perakende medya ağını kullanıma sundu. Bu platform, iş ortaklarına dijital çağın gereksinimlerine uygun reklam çözümleri sunarak markaların müşterilerine daha kolay ulaşmasını sağlayacak.

Dijital Reklamcılıkta Yüksek Potansiyel

AdTech pazarının 2030'a kadar 1 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşması beklenirken, Yemeksepeti de bu platformla markaların görünürlüğünü artırmayı, satışa dönüşüm oranlarını iyileştirmeyi ve marka bilinirliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Yemeksepeti CMO'su Selin Süzer, “Yemeksepeti Ads ile markalarımıza etkili ve ölçülebilir reklam çözümleri sunuyoruz. Bu platformla markalarımızın sesini geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Markalara Esnek Reklam İmkanları

Reklamverenlere geniş bir yelpazede reklam seçenekleri sunan Yemeksepeti Ads, marka görünürlüğünü artırma, performans izleme ve analiz yapma fırsatları sağlıyor. Self servis seçeneklerle kampanyalar hızla planlanıp yayına alınabiliyor.

Yemeksepeti Ads’te Öne Çıkan Özellikler

  • Hızlı geçiş: Kampanyalar Yemeksepeti platformunda hızla oluşturulup yayına alınıyor.
  • Esnek çözümler: Reklamverenler, kampanyalarını hedef kitleye uygun şekilde kişiselleştirerek uygulayabiliyor.
  • Entegre ekosistem: Geniş kullanıcı kitlesi sayesinde dijital tüketicilere ulaşmak isteyen markalar için ideal bir platform sunuyor.

Unilever, Kellogg’s, L'Oréal ve Ferrero gibi büyük markalar şimdiden Yemeksepeti Ads’e katıldı. Platform, kampanya süreçlerinde reklamverenlere tam destek sağlıyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın