Vezirköprü Belediye Spor’a Büyük Destek: 2 Milyon TL Toplandı

Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen destek gecesinde 2 milyondan fazla bağış toplandı. Geceye katılan iş insanlarından Uğur Vergili, 1 milyon lira bağış sözü verdi.

Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen birlik ve destek gecesinde, kulüp başkanı Uğur Yıldırım ve yönetiminin önderliğinde büyük bir başarı sağlandı. “Senin şehrin senin takımın” sloganıyla yapılan etkinlikte, 2 milyondan fazla bağış toplandı.

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, eski kulüp başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Kulüp Başkanı Uğur Yıldırım, Vezirköprü Belediye Spor’un hedefinin BAL Ligi’ne ve daha üst liglere yükselmek olduğunu belirterek, “Hep birlikte çalışacağız ve başaracağız” dedi.

Belediye Başkanı Murat Gül, ilçenin takımına her zaman destek verdiklerini vurgulayarak, “Vezirköprü olunca akan sular durur. Takımımıza gereken desteği vereceğimizin sözünü veriyorum,” şeklinde konuştu.

Kaymakam Özgür Kaya ise, “Vezirköprü her zaman önceliğimdir. İlçe takımımızın yanında olacağız ve genç futbolcularımızın gelişimi için destek vereceğiz,” dedi.

Gecede telefonla bağlanan iş adamı Uğur Vergili, Vezirköprü Belediye Spor’a 1 milyon lira bağışta bulunma sözü verdi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın