Vespa Al, THY'den Mil Kazan!

İtalyan ikonik motosiklet markası Vespa, Türk Hava Yolları ile yeni bir işbirliği başlatarak motosikletseverlere özel avantajlar sunuyor. Vespa'nın belirli modellerini satın alanlar, anında 40 bin mil hediye kazanma fırsatına sahip olacak.

Hediye Millere Sahip Olun

Vespa Primavera ve GTS 125 modellerini tercih edenler 20 bin mil, Vespa 946 ve Vespa 300 sahipleri ise 40 bin mil hediye edilecek. Bu miller, hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahatlerde kullanılabilecek, ayrıca alışveriş çekine dönüştürülebilecek.

Cem Kaplan’dan Açıklama

Doğan Trend Motosiklet Operasyonları Direktörü Cem Kaplan, kampanyanın detaylarını paylaştı: “Hem şehir içinde özgürlüğünüzü artırmak hem de dünya çapında seyahat avantajlarına sahip olmak isteyenler için Vespa en mükemmel seçenek. Eylül sonuna kadar bu benzersiz kampanyadan yararlanmak isteyenleri en yakın Vespa bayisine bekliyoruz.”

Miles&Smiles Üyelerine Ekstra Avantajlar

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles programı, dünya genelinde birçok hava yolu ve markayla işbirliği yaparak geniş fırsatlar sunuyor. Vespa satın alanlar, kazandıkları milleri uçuşlarda, koltuk seçiminde ve ekstra bagajda kullanabilir, ayrıca web üzerinden alışveriş çeklerine dönüştürebilirler.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın