Vali Tavlı Öğrencilere Kitap Dağıttı

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla öğrencilere ders kitaplarını dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu. Türkiye genelinde bugün itibarıyla başlayan yeni eğitim dönemi, Samsun’da da heyecanla karşılandı.

Samsun'da Eğitim Durumu

Samsun’da bu yıl 262 bin 443 öğrenci, 21 bin 148 öğretmen ve 1302 okul eğitim faaliyetlerine başlayacak. Vali Orhan Tavlı, bu kapsamda İlkadım Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Töreni’ne katıldı.

Vali Tavlı’nın Ziyareti ve Açıklamaları

Tören sırasında Vali Tavlı, İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve diğer protokol üyeleriyle birlikte öğrencilere ders kitaplarını dağıttı. 3 aylık yaz tatilinin ardından sınıflarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrenciler, Vali Tavlı’nın desteğiyle büyük bir heyecan yaşadı.

Vali Tavlı’nın Dilekleri

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla ilgili olarak Vali Tavlı, “Eğitim-öğretim yılının öğrenci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamızın İlköğretim Haftasını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” şeklinde konuştu.

Vali Tavlı’nın bu açıklamaları, eğitim camiasının motivasyonunu artırdı ve yeni döneme olumlu bir başlangıç yapılmasını sağladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın