Uğur Dündar’dan Müjde: Arena Geri Geliyor!

Gazeteci Uğur Dündar, Türkiye’nin en unutulmaz haber programlarından biri olan 'Arena’nın ekranlara geri döneceğini duyurdu. 1992 yılında Show TV’de yayın hayatına başlayan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan 'Arena', yıllar sonra yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Uğur Dündar, bugün kaleme aldığı yazısında, "Efsane geri dönüyor" sözleriyle bu heyecan verici haberi paylaştı. Dündar, "Yayınlandığı dönemde dolandırıcıların, yetim hakkını yiyen hırsızların, vurguncuların ve her türlü suç örgütlerinin korkulu rüyası olan ARENA’yı, sizlerden gelen yoğun talepler üzerine yeniden ekranlara taşıma kararı aldık," ifadeleriyle programın geri dönüşünü müjdeledi.

Beklenen an geldi

Dündar, daha önce 6 Mayıs 2023 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Gerçeklerin er meydanı ARENA loading... Lütfen açar mısınız kapıyı demeye az kaldı!" sözleriyle programın geri dönüş sinyallerini vermişti. Şimdi ise bu beklenen an geldi ve 'Arena', soruşturmacı gazetecilik formatıyla tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın