Türkiye'de İlk: Family Fest Başlıyor!

Family Fest, Türkiye’nin ilk aile festivali olarak 4-5-6 Ekim tarihlerinde Müge Boz’un ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da ailelerle buluşuyor.

Festivalde Neler Var?

Family Fest, 3-12 yaş çocuklar ve aileler için çeşitli etkinlikler sunacak. Festivalde, farklı ilgi alanlarına hitap eden atölyeler, bedensel aktivite alanları, konserler, söyleşiler, neşeli oyun ve eğlenceler yer alacak. Üç gün sürecek festivalde Nil Karaibrahimgil, Can Bonomo ve Gökhan Türkmen de en sevilen şarkılarıyla sahnede olacak.

Çocuklar İçin Eğlenceli Atölyeler ve Aktiviteler

Aileler, Korupark’ın temiz doğasında çocuklarıyla birlikte özgürce eğlencenin keyfini çıkaracak. Çocuklar, yaratıcı atölyelerde el becerilerini geliştirecek, deneyimsel öğrenme atölyelerinde yeni becerilerini keşfedecek, doğa aktivitelerinde hareket alanlarını genişletecek ve eğlenceli oyunlarla kendilerini ifade etme fırsatı bulacaklar. Astronomi atölyesi, marangozluk atölyesi gibi çeşitli kategorilerde atölyelerden futbol ve basketbol sahalarında düzenlenen turnuvalara kadar geniş bir etkinlik yelpazesi sunulacak.

İlham Verici Söyleşiler

Festivalde, Dr. Diyetisyen ve Psikolog M. Pırıl Şenol, Akademisyen Anne olarak bilinen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal ve Oyuncu Ezo Sunal gibi isimlerle gerçekleştirilecek söyleşiler aileler için kişisel gelişim ve ebeveynlik konularında ilham verici sohbetler sunacak.

Müge Boz'dan Açıklama

Family Fest’in ev sahipliğini yapacak oyuncu Müge Boz, festivale dair şunları söyledi: “Çocuklarımla birlikte Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest’te olmak benim için çok heyecan verici. Aradığım her şeyi tek bir etkinlikte bir araya getiren Family Fest, çocuklara ve ailelere yönelik çeşitli etkinlikler sunarken çocuklarınızla birlikte güven içerisinde ve hijyenik bir ortamda yaşayabileceğiniz bir deneyim sunuyor. Ev sahipliğini üstlenmekten mutluluk duyduğum Family Fest’i sabırsızlıkla bekliyorum.”

Biletler Nerede Satışta?

Family Fest ile çocuklarınız için aradığınız tüm eğlenceye tek bir yerde ulaşabileceksiniz. Müzik, sanat, spor, keşif, gastronomi ve eğlenceyle dopdolu bir deneyim için biletler Biletix, iTicket ve Passo’da satışta.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın