Türkiye ve Karadağ Samsun'da buluşuyor

Türkiye ve Karadağ, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki kritik 3. maçları için tüm hazırlıklarını tamamlayarak, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda maç saatini bekliyor. Peki Türkiye-Karadağ maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye ve Karadağ, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki kritik 3. maçları için Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda maç saatine kilitlendi. Samsun'da gerçekleşecek karşılaşma öncesi, Türkiye A Milli Takımı saha zeminini incelerken, Karadağ teknik direktörü oyuncularına son taktiklerini aktardı. Peki Türkiye-Karadağ maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

A MİLLİ TAKIM SAMSUN'DA SAHAYI İNCELEDİ

Türkiye ve Karadağ, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 3. maçında yarın Samsun'da 19 Mayıs Stadyumu'nda birbirlerine rakip olacaklar. İstanbul'da antrenman yaptıktan sonra Samsun'a gelen Türkiye A Milli Futbol Takımı, stadyuma gelerek sahayı inceledi. Arda Güler, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü gibi yıldız isimler saha zemininde incelemelerde bulunurken, kaleci Altay Bayındır da kaleleri kontrol etti.

TEKNİK DİREKTÖR PROSİNECKİ SON TAKTİKLERİ VERDİ


Karadağ Milli Takımı da Türkiye'den sonra 19 Mayıs Stadyumuna geldi. Karadağ kafilesinde 19.30 basın toplantılarının ardından yapılan antrenmanda Teknik Direktör Robert Prosinecki, oyuncularına son taktiklerini verdi.

TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇINI DANİELE CHİFFİ YÖNETECEK

Müsabaka, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda bugün oynanacak. Maçın hakemi olarak İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi atanırken, Chiffi'ye yardımcılık edecek isimler Alessio Berti ve Luigi Rossi olacak.

TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?


Türkiye ile Karadağ arasında oynanacak UEFA Uluslar B Ligi maçı, 11 Ekim Cuma günü (bugün) yapılacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak. Mücadele, TV8 kanalında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın