Türkiye İzlanda maçı saat kaçta ve ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında 9 Eylül'de İzlanda ile İzmir'de karşılaşacak. Maç TV8'den canlı yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda ile İzmir'de karşılaşacak. Maç, 9 Eylül Pazartesi günü oynanacak ve TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Türkiye'nin ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzlanda Karadağ'ı 2-0 mağlup etti ve 3 puanla lider durumda. Türkiye, 1 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bu maçta Arnavut hakem Enea Jorgji düdük çalacak, yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak.

A Milli Takım, 633. maçına çıkacak ve tarihindeki 632 maçta 245 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 yenilgi yaşadı. Takım, 91 farklı ülke ile mücadele etti ve toplamda 861 gol atıp, 905 gol yedi.

Kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlığının ardından İzlanda maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Türkiye'nin aday kadrosunda kaleciler Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer ve Uğurcan Çakır; defans oyuncuları Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydın, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Merih Demiral ve Zeki Çelik; orta sahada Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan ve Yusuf Özdemir; forvetlerde ise Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız ve Umut Nayir bulunuyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın