Türk Telekom’dan Basına Özel Tarife

Türk Telekom, basın mensuplarının yoğun iletişim ihtiyaçlarına yönelik "Prime Basın Tarifesi"ni tanıttı; yurt içi ve yurt dışında geniş avantajlar sunuyor.

Türk Telekom, basın mensuplarının yoğun çalışma temposunu ve haber üretim süreçlerindeki iletişim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni bir tarifeyi duyurdu: "Türk Telekom Prime Basın Tarifesi". Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, bireylerin ve kurumların hayatını kolaylaştırmak ve bilgiye erişimlerini güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, basın mensuplarının özel iletişim ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Türk Telekom Prime Basın Tarifesi'ni kullanıma sundu.

Tarife hakkında şirketin yaptığı açıklamaya göre, "Türk Telekom Prime Basın Tarifesi" aylık 40 GB internet, Türk Telekom mobil ve sabit hatlarla sınırsız ve her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS içeriyor. İlk 2 fatura dönemi ücretsiz olan bu teklif, 12 ay taahhütle aylık 200 TL’ye kullanılabilecek. Ayrıca, bu tarifeye katılan basın mensupları, her ay 7 gün boyunca yurt dışında 57 ülkede tarifelerini ücretsiz olarak kullanma hakkına sahip olacak ve Prime dünyasının kahveden seyahate, giyimden eğlenceye kadar sunduğu tüm ayrıcalıklardan yararlanabilecekler.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın