Narin'in Ablası Tülin Güran’ın Ölüm Nedeni Açıklandı

Narin Güran’ın şüpheli ölümü, 2009’da zatürre nedeniyle hayatını kaybeden ablası Tülin Güran’ın ölümünü yeniden gündeme getirdi. Savcılık, şüpheli durum olmadığına dair hastane raporunu inceledi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül'de derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü, 2009 yılında hayatını kaybeden ablası Tülin Güran’ın şüpheli ölümü nedeniyle yeniden soruşturuluyor.

Narin Güran soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, abla Tülin Güran’ın 2009 yılında Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde zatürre (pnömoni) teşhisiyle tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak hastaneden tüm tıbbi belgeleri talep etti. O dönemde kayıtların dijital ortamda tutulmaması sebebiyle belgeler kağıt formatında savcılığa iletildi.

2009 yılında 5 yaşında ve bedensel engelli olan Tülin Güran’ın hastaneye zatürre nedeniyle kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği belgelerle doğrulandı. Ölüm raporunda, abla Güran’ın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma izine rastlanmadığı, bu nedenle otopsi yapılmadığı ifade edildi.

Basında yer alan bazı haberlerde Tülin Güran’ın merdivenden düşerek öldüğü öne sürülse de, hastane kaynakları ölüm tarihinin 2009 olduğunu ve ölüm sebebinin zatürre olduğunu doğruladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın