Trabzonspor'dan Çifte Transfer

Trabzonspor, iki önemli transfer yaptı. Muhammed Cham ve Simon Banza, yeni sezon için Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Cham, 10 numaralı formayı giyecek; Banza ise 17 numaralı formayı tercih edecek. Başkan Ertuğrul Doğan, her iki oyuncunun da takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyor.

Muhammed Cham İçin İmza Töreni Düzenlendi

Trabzonspor, yeni transferi Muhammed Cham için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Törende konuşan Trabzonspor Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz, Cham’ın dünya futbolunda tanınmış bir yıldız olduğunu belirterek, "Kulübümüz adına kendisine hoş geldin demek istiyorum. Cham, dünyanın en büyük şehir takımında. Burada da başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Cham, Trabzon’daki sıcak karşılamadan memnun olduğunu ifade ederken, "Öncelikle kulübümüze teşekkür ediyorum. Taraftarımız ve takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Çok mutluyum" dedi. 23 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor’da 10 numaralı formayı giyecek.

Simon Banza ile 1 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Trabzonspor, Demokratik Kongolu futbolcu Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Trabzonspor olarak hedeflerimize uygun, mücadele ruhuna sahip oyuncuları kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. Banza da bu oyunculardan biri. Takımımıza önemli güç katacağına inanıyoruz" dedi. Simon Banza ise Trabzonspor’a transfer olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu belirterek, "Bu kulübün tarihi ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum" diye konuştu. 28 yaşındaki forvet oyuncusu, Trabzonspor’da 17 numaralı formayı giyecek.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın