Trabzonspor için keçilerini bordo-maviye boyadı

Trabzonspor taraftarı besici Ramazan Aysoy, Şenol Güneş’in Trabzonspor’a gelişi şerefine 2 bin 500 keçi ve koçunun boynuzlarını bordo-maviye boyadı.

Trabzonspor'un tutkulu bir destekçisi olan besici Ramazan Aysoy, Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in göreve başlamasının ardından ilginç bir kutlama yaptı. Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde yıllardır besicilik yapan 28 yaşındaki Aysoy, yaklaşık 2 bin 500 keçi ve koçunun boynuzlarını bordo-mavi renklere boyadı.

Aysoy, Trabzonspor’a olan sevgisini ve Şenol Güneş’in takımın başına geçmesinin kendisini ne kadar mutlu ettiğini vurgulayarak, bu mutluluğu hayvanlarının boynuzlarını renkli boyalarla süsleyerek ifade etmek istediğini söyledi. "7-8 yaşından beri babamdan ve dedemden kalan besiciliği sürdürüyorum. Şenol Güneş’in Trabzonspor’a gelişiyle büyük bir sevinç yaşadık. Bu sevincimizi koçlarımızın ve koyunlarımızın boynuzlarını bordo-maviye boyayarak göstermek istedik" dedi.

Aysoy, boyama işlemi için toplam 50 kutu boya kullandığını ve bu işlemin iki gün sürdüğünü belirtti. Boyama işlemiyle hem Trabzonspor’a olan bağlılığını hem de köydeki yaşam tarzını birleştiren Aysoy, bu yaratıcı kutlama ile çevresindeki insanlardan da büyük takdir topladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın