THY uçağındaki saldıran yolcu tutuklandı

TÜRK Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferinde kabin ekibi ve yolculara karşı saldırgan tavırlar sergileyen ve hakaretlerde bulunan Berat G., Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında rutin bir işlem nedeniyle yolcu Berat G.'nin arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. Berat G., bunun üzerine kabin ekibine saldırgan tavırlar sergileyerek hakaret etti. Polis çağrılmasına rağmen sakinleşmeyen Berat G., "Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var" ifadelerini kullanarak ülkede ve sosyal platrformlarda gündem oldu. THY Basın Müşaviri Yahya üstün yolcunun kara listeye eklendiğini ve uçağa maddi hasar verdiği için hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.


Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçakta bir yolcu, kendisinin 10 bin TL'ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL'ye bilet aldığını söyleyerek bağırmaya başladı. Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunamayacağını söyleyen yolcu uçaktan indirildi.

TUTUKLANDI
Berat G., hakkında İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘Mala zarar verme’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Berat G., savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Berat G., Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın