Tatilin 8. Gününde 68 can kaybı

Bayram tatilinin son gününde yollardaki yoğunluğa dikkat çeken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sürücüler, bir kez daha uyararak” Lütfen hız yapmayalım “dedi.

Trafik polisleri ve Jandarma trafiğin denetimlerine ve radarla hız kontrollerine 24 saat aralıksız devam ettiklerini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Kurban Bayramı tatilinin ilk 8 gününde 68 kişinin kazalarda hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yola çıkacak olan ve yolda olan vatandaşlara uyarılarda bulunan Bakan Yerlikaya,” Aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da ve otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumartesi günü ise 706 trafik kazası meydana geldiğini 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 1097 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, Cumartesi günü denetlenen 405 bin 88 araçtan 22 bin 975'ine hız ve radar işlemi, 37 bin 590'ına ise diğer ihlallerden işlem yapıldığını bildirdi.

8 GÜNDE 68 CAN KAYBI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bayram tatilinin 8 gününde meydana gelen trafik kazalarında toplam 68 kişinin yaşamını yitirdiğini, 9 bin 787 kişinin de yaralandığını belirterek hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın