Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 12 Yaralı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kazada 12 kişi yaralandı. Devrilen minibüsün içinden birçok kümes hayvanı ve koyun çıktı.

Kaza, Beyşehir’in Yenidoğan Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, H.T. yönetimindeki 63 NN 953 plakalı minibüs, Konya-Hüyük Karayolu'nun 60. kilometresinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı ve devrildi.

Yaralıların Durumu
Yol kenarına yan yatan minibüs içerisindeki, aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Canlı Hayvanlar ve Eşyalar
Kazanın ardından ekipler, minibüsün arka koltuk altlarında ve koltukların kaldırılmasıyla oluşturulan bölümde birçok canlı kümes hayvanı, koyun ve bir araç dolusu eşya buldu. Dönüş yolundaki tarım işçilerinin Samsun’dan Isparta’ya gittiği öğrenildi.

Devrilen minibüs, içerisindeki koyun, kümes hayvanları ve eşyalarla birlikte yediemine teslim edilmek üzere çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın