TAG Otoyolu'nda Feci Kazalar: 1 Ölü, 20 Yaralı

Gaziantep-Nurdağı kesiminde meydana gelen iki tır ve bir minibüs kazasında bir kişi hayatını kaybetti, toplamda 20 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Gaziantep-Nurdağı kesiminde dün akşam saatlerinde meydana gelen iki tır ve bir minibüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, toplamda 20 kişi yaralandı.

İlk Kaza: Tırın Yangını
İlk kaza, yoğun yağış sonrası kayganlaşan yolda meydana geldi. Yusuf I. (50) yönetimindeki 31 AGB 300 plakalı tır, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve alev aldı. Kazada tır sürücüsü yaralandı.

İkinci Kaza: Uçuruma Yuvarlanan Tır
Bu kazadan kısa süre sonra, farklı bir noktada bir başka tır kazası gerçekleşti. Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan tır, kontrolden çıkarak bir uçuruma yuvarlandı. Feci kazada, tırın içinde bulunan Kadir T. hayatını kaybederken, yanındaki Can T. ağır yaralandı.

Üçüncü Kaza: Kontrolden Çıkan Minibüs
Aynı bölgede meydana gelen üçüncü kazada, kaygan yolda kontrolden çıkan ve plakası öğrenilemeyen minibüs bariyerlere çarptı. Bu kazada minibüs içinde bulunan 18 kişi yaralandı.

Yaralıların Durumu
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra toplam 20 yaralıyı ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Hayatını kaybeden Kadir T.'nin cenazesi ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın