Serhat Türkel’den Çocuklara Sürpriz

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi öğrencilere özel bir sürpriz gerçekleştirdi. Başkan Türkel, tatilin son günü nedeniyle Aquapark’ı öğrencilere ücretsiz sundu.

Aquapark’ta Eğlenceli Anlar

Yenimahalle Mahallesi 3130. Sokak’ta bulunan Aquapark’ta, 30, 60 ve 130 cm derinliklerindeki havuzlar çocukların ilgisini çekti. Farklı yaş gruplarındaki çocuklar, kendilerine uygun havuzlara ulaşmak için kaydıraklarda heyecanla kaydılar. Havuza atlayan minikler, suyun tadını çıkararak büyük bir keyif yaşadılar.

Dondurma ve İçecek İkramları

Çocuklara havuz keyfi sırasında dondurma ve içecek ikramında bulunuldu. Veliler ise havuz kenarındaki kafelerde oturarak çocuklarına eşlik ettiler, etkinliğin tadını çıkardılar.

Çocuklardan ve Velilerden Olumlu Yorumlar

Aquapark’ta keyifli vakit geçiren çocuklar, “Bugünkü hediye çok güzel oldu. Eğlenceli bir yer ve kaydıraklarda çok eğlendik. Hava sıcak, ama su çok serinletici. Günümüz çok güzel geçti ve bu hizmeti hiç unutmayacağız” dediler.

Veliler de etkinlikten memnun olduklarını belirterek, “Çocuklarımız Aquapark’ta vakit geçirmeyi çok seviyorlar. Tatilin son günü olduğu için biraz üzüldüler. Ancak yazın erken açılış olursa çok iyi olur. Ulaşım kolaylığı da büyük avantaj. Atakum Belediye Başkanımız Serhat Türkel’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın