Şehit Şeyda Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Ümraniye'de şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz, motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalarken hayatını kaybetti. Cenazesi, Ayyıldız Camisi'nde kılınan namazın ardından defnedildi.

İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıda şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

27 yaşındaki Yılmaz, motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakaladıktan sonra yaşanan arbede sırasında saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Cenazesi, İstanbul'daki törenin ardından askeri uçakla Sivas'a getirildi.

Baba evinde helallik alındıktan sonra, Yılmaz için ikindi namazı sonrası Ayyıldız Camisi'nde cenaze namazı düzenlendi. Törene, şehidin annesi Nurgül, babası Mehmet, polis memuru eşi Semih, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz öncesinde, Yılmaz’ın eşi ve babası el ele tutuşarak destek oldular. Eşi, tabutu öperek son vedasını gerçekleştirdi.

İSTANBUL ÜMRANİYE'DE SİLAHLI SALDIRI SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMUR ŞEYDA YILMAZ MEMLEKETİ SİVAS'TA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (FATMANUR AKKİŞİ - RAHMİ MEYVECİ/SİVAS-İHA) İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memur Şeyda Yılmaz memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazının ardından Şeyda Yılmaz, Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın