Şehit babası: Kahramanca şehit oldu

Pençe Kilit Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen Elazığılı Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'ın naaşı gece saatlerinde memleketine getirildi.

Havaalanında şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı naaşını karşılayan baba Hasan Alan, "Ülkesi, devleti, namusu için kahramanca şehit oldu" dedi.

HASTANEDE ŞEHİT OLDU
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan (23) kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin, Elazığ'da ikamet eden ailesine acı haber akşam saatlerinde sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer tarafından verildi. Ailenin yaşadığı ev ise Türk bayrakları ile donatıldı.

İLK TÖREN ŞIRNAK'TA
Şehit Alan için ilk tören Şırnak’ta düzenlenmesinin ardından baba ocağı Elazığ'a getirdi.
Şehidin naaşını Vali Numan Hatipoğlu, protokol üyeleri ile ailesi, askeri erkan ve polis ekipleri tarafından karşıladı.

ACILI BABA: Ülkesi, devleti, namusu için kahramanca şehit oldu
Cenaze aracının başında konuşan şehidin babası Hasan Alan, "Allah’a hamt olsun ki Allah yolunda şehit oldu. Devletimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Ülkesi, devleti, namusu için kahramanca şehit oldu. Hepimizin çocuğu var. Hepimiz gideceğiz. Belki bize kefen de nasip olmaz. En azından oğluma kefen de nasip oldu" dedi.

Şehit Sefer Alan'ın bugün memleketinde öğlen namazının ardından düzenlenecek tören ile son yolcuğuna uğurlanacağı bildirildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın