Şehit Abakay'ın Cenaze Törenine Giden Araç Devrildi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay’ın cenaze törenine katılmak isteyen yakınlarını taşıyan bir kamyonet, Muş’un Şenyayla bölgesinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, şehit Abakay’ın cenaze törenine katılmak üzere Batman’dan Muş’a doğru yola çıkan 21 BF 066 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda 70 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek sağlık ve jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı.

Kaza sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği henüz belirlenemezken, yaralılar ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumları hakkında bilgi verilmezken, kaza ile ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatıldığı ifade edildi.

Cenaze törenine katılanların üzüntüsü, kazanın yaşanmasıyla daha da derinleşti. Şehit Abakay’ın anısına yapılan tören, yaşanan bu üzücü olayın ardından hüzünle gerçekleştirildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın