Seçil Erzan’dan Dikkat Çeken Savunma

Seçil Erzan, Fatih Terim'den 700 bin dolar aldığını ve bu parayla başkalarına faiz ödediğini itiraf etti. Detaylar şu şekilde..

Seçil Erzan, Fatih Terim'in dolandırıcılık davasına şikayetçi olarak dahil olmasının ardından yaptığı savunmada önemli açıklamalarda bulundu. Erzan, "Fatih Terim'den hiçbir zaman fon adı altında para almadığını" belirterek, “Sadece aramızdaki dostane ilişkiden dolayı bir defasında 300 bin dolar, bir defasında da 400 bin dolar verildi,” dedi. En dikkat çekici açıklaması ise "Fatih Terim'den aldığım toplam 700 bin dolarla başkalarına faiz ödedim" sözleri oldu.

Dolandırıcılık Davasında Fatih Terim de İfade Verdi

Denizbank'ın Florya ve Büyükdere şubelerinde müdürlük yapmış olan Seçil Erzan, aralarında Fatih Terim, Fernando Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların bulunduğu bir dolandırıcılık davasında yargılanıyor. En son Fatih Terim de davada ifade verdi ve dava bu gelişmeyle yeniden gündeme geldi.

'Fon Adı Altında Hiçbir Zaman Para Almadım'

Erzan, savunmasında şu ifadeleri kullandı: "Fatih Terim'in hesap hareketlerini istememe rağmen bana gelmedi. Fatih Terim'in banka hareketleri birbiriyle eşleşmekte. Böyle bir durumda, hesabına giren ve çıkan miktar aynı olduğunda 3 milyon dolar kaybın olmadığı raporlarla belli. Ben bunları daha sonra çıkarıp nokta hesabı da yapacağım. Ben Fatih Terim'den fon adı altında hiçbir zaman para almadım. Sadece dostane ilişkiden kaynaklı olarak bir defasında 300 bin dolar, bir defasında da 400 bin dolar verildi. Bu para 'ev al, arsa al' diye değerlendirmem için verildi. Bu işlemler, bankacılık ilişkimizden değil, ağabey-kardeş ilişkimizden kaynaklıydı. Ben daha sonra bu paraları onun hesabına yatırdım. Bunun dışındaki tüm bakiyesi de kendi rızasıyla işlendi."

Fatih Terim’den Aldığı Paraları Ne Yaptı?

Erzan ifadesine, "Fatih Terim hiçbir zaman benden zorla faizli para talep etmedi. Her zaman 'paramız var mı, ne kadar var' diye sorardı. Teftiş raporlarında da gelen ve giden paraların eşit olduğu görülüyor. 2+2 4 eder; bunu ispat edebiliriz. Hiçbir şekilde usulsüz bir işlem yapılmadı. Fatih Terim’den aldığım toplam 700 bin dolarla başkalarına faiz ödedim," şeklinde devam etti.

Ayrıca Erzan, "Ben başarılı bir şube müdürüydüm. Performansımdan dolayı ödüller aldım, bu başarı Seçil Erzan olduğum için değil, performansımdan dolayı verildi," diye konuştu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın