Sana, Samsun'da kadınlara ilham verecek

SAMSUN'da Sana kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile birlikte bir 'Sana İlham Akademisi' için Samsun'a geliyor.

Gıda sektöründe üretim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren girişimci kadınlara 'Sana İlham Akademisi' projesinde, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ve SANA ile iş birliği içinde düzenlenecek etkinlikte, kadın girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olmak amacıyla bilgiler paylaşılacak.

SANAT MERKEZİNDE GERÇEKLEŞECEK

21-22 Ekim tarihinde Samsun'un Atakum İlçesi'nde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek eğitim programında  MÜSEM Eğitmenleri tarafından 'İletişim', 'Dijital Okuryazarlık' ve 'Kendi Markanı Yarat' başlıkları ile uzman isimler tarafından 'e-ticaret' başlıklı eğitimler verilecek.

 

SANA İLHAM AKADEMİSİ’NDE NELER VAR?

• Markanızı güçlendirip, nasıl öne çıkaracaksınız?
• Teknoloji ve interneti işinizde nasıl daha verimli kullanabileceğinizi ve ürünlerinizi internette nasıl satabileceğinizi keşfedeceksiniz.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın