Samsun ve Bartın TSO’dan “Kardeş Oda” Protokolü

Samsun TSO ve Bartın TSO, iş birliğini güçlendirmek için “Kardeş Oda” protokolünü imzaladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında iş birliğini güçlendiren bir “Kardeş Oda” protokolü imzalandı. İmza töreni, Samsun TSO'da gerçekleştirildi ve protokolü Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık imzaladı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, protokolün her iki şehir için de hayırlı olmasını dileyerek, “Kardeş Oda” protokolünün daha önce Tekirdağ ve Şırnak ile imzalanan protokollerin devamı olduğunu belirtti. Murzioğlu, bilgi ve deneyimlerin karşılıklı olarak paylaşılması, ortak toplantılar düzenlenmesi ve birlikte projeler geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ise, Samsun ile Kardeş Oda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, protokolün bölgelerdeki yatırım ortamını ve ticari hayatı geliştirmeye yönelik katkılar sağlayacağını söyledi. Balık, karşılıklı iletişimin ve deneyimlerin artırılmasıyla projelerde kalite ve verimliliğin yükseleceğini belirtti.

İmza töreni, iki oda yöneticisinin karşılıklı anı takdimleriyle sona erdi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın