Samsun polisinden net mesaj: Görevimizin başındayız

SAMSUN'da kız meselesi yüzünden bir kişinin pompalı tüfekle yaralanması olayı sonrasında olayın büyümesini önleyen polis, her iki taraftan toplam 14 kişiyi gözaltına alırken, aramalarda ise 6 adet pompalı tüfek ale geçiridli. Emniyet ise verdiği mesajda 'görevimizin başındayız' ibaresini kullandı

İlkadım İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde kız meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesine üzerine 31 yaşındaki G.S.'yı tüfekle yaralayan şahıslara yönelik polis yaptığı soruşturmada olayın büyüyeceğini öğrenmesi üzerine şok operasyon düzenledi.

6 POMPALI, ÇOK SAYIDA GÖZALTI
Düzenlenen operasyonda yaralı şahsın tarafından S.Ç.(19) ve C.E.(29)'yi yaralama olayına karışan taraftan ise F.T.(22), V.E.(21), M.E.(19), N.Y.(29), A.K.T.(21), M.A.(25), M.A.(19), M.A.D(25), Y.A.(19), F.V.(19), D.Ç.A.(33) ve Y.A.Ö.(15) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 6 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
İl Emniyet Müdürlüğü'den huzur bozmaya yönelik yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya tevessül edecek şahıs veya şahısların men edilmesi ve yakalanması için görevimizin başındayız" denildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI
Şüphelilerin ayrıca 6136 sayılı kanuna muhalefet, kasten yaralama, mala zarar verme ve uyuşturucu madde kullanma ile ticareti suçlarından kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Haber: Hakan AKGÜN

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın