Samsun 153 hizmetini çok sevdi

153 Restoran yemek fiyatlarında düzenlemesiyle vatandaşların beğenisini topladı. 153 Kafe’de de çay, simit fiyatlarında indirime gidildi. Başkan Halit Doğan “Hem gönüllere hem de hemşerilerimizin bütçesine hitap ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla belediyeye ait 153 Restoranda güncellenen fiyatlar vatandaşların beğenisini topladı. Aynı zamanda 153 Kafe’de de çay, simit fiyatlarında indirime gidildi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, “Şehrimizin belli noktalarında aynı hizmeti hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek müjdeyi verdi.

İnsanı merkeze alan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, “İnsanı merkeze alan, hemşerilerimizin gönlüne dokunan her çalışmayı çok önemsiyorum. Bu nedenle hayata geçirdiğimiz her hizmette önce insanımızın mutluluğu için çalışıyoruz. 153 Restoranımızdaki fiyat güncellemelerimiz de çok olumlu dönüşler aldı. Aynı zamanda 153 Kafemizde de fiyat güncellemesinde bulunduk. Şehrimizin belirli noktalarında, esnafımızı da etkilememeye özen göstererek Samsunluları aynı hizmetle buluşturmayı sürdüreceğiz. Hem kaliteli hizmet hem de uygun fiyatlı yemekleri halkımızla buluşturmuş oluyoruz.” diye konuştu.

Fiyatlardan memnuniyetlerini dile getiren Kemal Cingöz isimli vatandaş” Burada  Ekonomik fiyata yemek yiyoruz. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az”derken Restorana ilk kez geldiğini söyleyen Cengiz Kabakçıoğlu da, “Arkadaşlarımın önerisi üzerine geldim. 70 lirayı duyunca inanmadım ama gerçekten öyleymiş. Bu fiyata yemek yiyebildiğimiz için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın