Renew ile Güvenceli İkinci El Araç

Koçaslanlar Motorlu Araçlar, Renew markasıyla ikinci el araç alım sürecini yeniden tanımlayarak, müşterilerine güvence, şeffaflık ve genişletilmiş garanti seçenekleri sunuyor.

Koçaslanlar Motorlu Araçlar, ikinci el otomobil pazarında güvence ve kaliteye önem veren Renew markasıyla öne çıkıyor. Şirketin Genel Müdürü Didem Aras, müşterilerine sundukları yenilikçi hizmetlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ikinci el araç alım sürecini yeniden tanımladıklarını ve müşterilerine güven, kalite ve şeffaflık sunduklarını belirtti.

Didem Aras, ikinci el araç alımının birçok kişi için zorlayıcı olabileceğini, ancak Renew markasıyla bu süreci kolaylaştırarak, müşterilerin endişelerini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. Aras, Renew Garantisi’nin önemini vurgulayarak, 8 yaşına kadar ve 150 bin kilometreye kadar olan araçlar için 6 ay veya 12 ay süresince geçerli olan bu garantinin, araçların mekanik ve elektrik aksamlarını kapsadığını belirtti. Bu garanti sayesinde müşterilerin beklenmedik arızalar karşısında kendilerini güvende hissetmelerini sağladıklarını ifade etti.

Kolaylık ve Güvenilirlik

Araç yenileme sürecini de sorunsuz hale getirdiklerinin altını çizen Aras, müşterilerine adil bir değerleme ile takas imkanı sunduklarını, esnek finansman seçenekleriyle bütçelerine uygun ödeme planları oluşturduklarını söyledi. Renew markasıyla sadece yeni bir araç değil, aynı zamanda kolaylık ve güven sunduklarını belirtti.

Şeffaflık unsuruna da dikkat çeken Aras, ikinci el araç alımında en önemli faktörlerden birinin aracın geçmişi ve durumu hakkında tam bilgiye sahip olmak olduğunu ifade etti. Renew markasıyla satışa sundukları her aracı titizlikle incelediklerini, detaylı bir şekilde değerlendirdiklerini ve bu süreçleri şeffaf bir şekilde müşterileriyle paylaştıklarını söyledi. Böylece ikinci el araç alımında belirsizlikleri ortadan kaldırdıklarını vurguladı.

İkinci el araç alımında yeni dönem

Aras, Koçaslanlar Motorlu Araçlar olarak, Renew markasıyla ikinci el araç alımında yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, genişletilmiş koruma, garanti devri ve finansal avantajlar gibi birçok hizmetle müşterilerine sadece bir araç değil, aynı zamanda huzur ve güven sunduklarını ifade etti. Müşteri memnuniyetinin en büyük öncelikleri olduğunu söyleyen Aras, Koçaslanlar’da güvenli ve keyifli bir araç yenileme sürecinin müşterileri beklediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın