Rektör Turabi’den Öğrencilere Sürpriz Karşılama

Amasya Üniversitesi, yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte şehirdeki yeni öğrencilerini sıcak bir şekilde karşıladı. Üniversitenin otobüsleriyle otogardan yurtlarına kadar taşınan öğrenciler, valizlerinin taşınmasında da Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve üniversite personelinin yardımını gördü.

Ücretsiz Taşıma ve Yardım

Rektör Turabi, öğrencileri otogarda karşılayarak valizlerini taşımalarına yardımcı oldu. Ücretsiz otobüslerle yurtlarına ulaşan öğrenciler, taksi ve minibüs ücreti ödemekten kurtuldu. Bu jest, yeni gelen öğrenciler arasında büyük bir memnuniyet yarattı.

“Sıcak Bir Karşılama İstedik”

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Anne ve babaları nasıl uğurladıysa biz de buradaki aileleri olarak onları devletimizin bize tahsis ettiği araçlarla taşıyıp sıcak bir karşılama yapmak istedik” dedi. Turabi, öğrencilerin karşılaşabileceği sorunlarda kendilerine ulaşabileceklerini ve en iyi eğitimi alabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Öğrencilerden Teşekkür Mesajları

Batman'dan gelen Asya Aslan, “Valizlerimi nasıl taşıyacağım diye düşünürken karşıma Amasya Üniversitesi Rektörü ve çalışanları çıktı. Sadece çantamı taşıttılar. Çok yardımcı oldular” şeklinde konuştu. Ayrıca, Van ve Ağrı’dan gelen öğrenciler de Rektör Turabi'nin sürdüğü pikaba misafir oldular ve duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın