Platonik aşk cinayetinde ölü sayısı 2'ye yükseldi

Yaşanan Korkunç saldırıda platonik bir aşk cinayete dönüştü. 1 kişinin hayatını kaybettiği, biri polis olmak üzere 4 kişinin yaralandığı olayda hastanede tedavi altında olan Fatma Özdemir’in de yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

İDDİALARA göre 33 yaşındaki E.U., uzun süredir platonik bir aşk beslediği Fatma Özdemir'i çay ocağında otururken silahla hedef aldı. Saldırgan önce, yanında oturan Barkın Perçin'e silahını doğrultarak kafasına ateş etti. Ardından Fatma Özdemir'e yönelerek ateş etmeye devam etti. Saldırgan E.U., olayın ardından çalıştığı iş yeri olan mağazasına giderek burada iş arkadaşları olduğu iddia edilen S.D. ve N.Ç.K.'yı da silahla yaraladı.

KAÇARKEN POLİSİ YARALADI
E.U., olaydan sonra iş yerinin sevkiyat aracıyla kaçmaya çalıştı. Çevre yoluna doğru ilerleyen E.U., burada polis tarafından durdurulmak istendi. Kaçışı sırasında polis ekipleri tarafından silahını bırakması yönünde yapılan uyarıya uydu. Ancak, zanlı silahını yere bırakırken silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu bir trafik polisi ayağından vuruldu. Yaralanan polis memuru, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

BARKIN PERÇİN OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Silahlı saldırının ardından bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kafasından vurulan Barkın Perçin (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Fatma Özdemir ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırıda yaralanan iş arkadaşları S.D. ve N.Ç.K. da Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edildi.

AŞK CİNAYETİ
İddiaya göre, saldırgan E.U.'nun, bir süredir Fatma Özdemir'e platonik aşık olduğu ve bu aşkın karşılıksız kalması üzerine saldırıyı planladığı ortaya öne sürülüyor. E.U.'nun Tekirdağ Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ederken, saldırının detayları araştırılıyor.

FATMA ÖZDEMİR (fotoğraftaki)

ÖLÜ SAYISI 2 OLDU
Gerçekleşen silahlı saldırıda ölü sayısı 2'ye yükseldi. Platonik aşk cinayetine kurban giden Fatma Özdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırıda daha önce 1 kişi ölmüş, 1'i polis 4 kişi yaralanmıştı.
Eren Uzuner adlı saldırgan, platonik aşk beslediği Fatma Özdemir’i hedef almıştı. Saldırıda Barkın Perçin olay yerinde hayatını kaybetmiş, Fatma Özdemir ile birlikte 1'i polis 3 kişi yaralanmıştı. Tedavi altında olan Fatma Özdemir’in de yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın