Piazza AVM'de Otopark Artık Ücretli

Samsun Piazza AVM'nin otoparkı, 2 Eylül'den itibaren 3 saat ücretsiz kullanım sonrası ücretli olacak. Yeni düzenleme, AVM ziyaretçilerinin daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

Samsun'daki Piazza Alışveriş Merkezi'nin otoparkı, 2 Eylül 2024 itibariyle ücretli hale geliyor. AVM'nin iş ortaklarına gönderdiği bilgilendirme yazısına göre, 0-3 saat arası otopark kullanımı ücretsiz olacak, ancak bu sürenin üzerinde park eden ziyaretçiler ücret ödeyecek. Ücretsiz otopark uygulaması, sadece alışveriş yapmak amacıyla gelen müşteriler için geçerli olup, AVM'den sadece araç park ederek ayrılanların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Yeni otopark düzenlemesinde, 3-4 saatlik kullanım için 50 TL, 4-6 saat için 60 TL, 6-12 saat için 90 TL ve 12-24 saatlik kullanım için 150 TL ücret alınacak. Alışveriş merkezi çalışanları için ise 500 TL ücretle personel aboneliği sistemi uygulanacak. Personel aboneliği ile otopark 7 gün boyunca sınırsız kullanılabilecek.

Piazza AVM, otopark alanlarını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla bu düzenlemeyi hayata geçirdiğini belirtti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın