Özgür Özel: Eski Genel Başkanlarla Tüzük Hazırlığı Toplantısı

Özgür Özel, Tüzük Kurultayı öncesi eski genel başkanlarla bir araya gelerek görüşlerini aldı: "Partimizdeki birlik ve beraberlikten son derece mutluyuz."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan Tüzük Kurultayı öncesinde eski genel başkanlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Özel, "Genel başkanlarımızın görüş, uyarı ve önerilerini almak benim görevim. Ankara'ya döndüğümde Sayın Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ederek kendisinin de görüşlerini alacağım," dedi.

Özgür Özel, İstanbul’da Türkiye İş Bankası'nın 100'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona da katıldı. Resepsiyon sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, Türkiye İş Bankası’nın 100 yıllık geçmişine vurgu yaparak, "Neredeyse Cumhuriyet ile yaşıt bir kurumun 100’üncü yılını kutlamaya geldik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatlarıyla kurulan bu banka, bugün Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri haline gelmiştir," dedi.

İş Bankası’nın liyakatle yönetildiğini belirten Özel, "Bu bankanın başarısı, köklerinin sağlam olmasından ve liyakate dayalı yönetim anlayışından geliyor. Liyakatle yönetilmenin ne kadar önemli olduğunu görmek isteyenler İş Bankası’na bakmalı," ifadelerini kullandı. Ayrıca, İş Bankası’nın halk sektörünün önemli bir temsilcisi olduğunu ve bu anlayışla büyük başarılara ulaştığını vurgulayan Özel, "Türkiye de bu şekilde yönetilirse, dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olabilir," dedi.

CHP 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resepsiyona katılmaması hakkında gelen bir soruya ise Özel, "Sayın Genel Başkanın bugün ayrı bir programı vardı, bu yüzden resepsiyona katılamadı. Biz ise eski genel başkanlarımızla bir araya gelerek partide yapılacak tüzük değişiklikleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Kılıçdaroğlu ile de Ankara’ya döndüğümüzde görüşeceğim," şeklinde cevap verdi. Partideki birlik ve beraberliğin önemine değinen Özel, genel başkanların yönlendirmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın