Otopsi Sonrası Şok Detay

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulundu. Boynunda boğulma izi ve ayağında kırık tespit edildi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan ve daha önce defalarca aranan Eğertutmaz Deresi'nde bir çuvalın içinde bulundu. Olayla ilgili olarak 21 kişi gözaltına alındı.

Baro Başkanı Nahit Eren’den Açıklama: “Cansız Bedeni Deforme Olmuş”

Narin Güran’ın otopsi işlemi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda 8 saattir devam ediyor. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, otopsiye katılarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Eren, “19 gün sonra Narin’in bedenine ulaşıldı. Bedeni deforme olduğu için ölüm sebebini tespit etmek zor. Uzmanlar çalışmaya devam ediyor, raporları beklememiz gerekiyor” dedi.

Otopsi Süreci Devam Ediyor

Nahit Eren, otopsi sırasında 14 uzmanın görev aldığını ve ölüm sebebinin biyolojik ve patolojik araştırmalar sonucunda ortaya çıkacağını belirtti. Eren ayrıca, Narin’in kaybolduğu gün üzerindeki kıyafetlerinin, Elif-ba kitabının ve terliklerinin de bulunduğu çuvalın içinde yer aldığını aktardı.

Boynunda Boğulma İzi, Ayağında Kırık Tespit Edildi

Gazeteci Emrullah Erdinç, adli tıptan gelen ön raporun detaylarını paylaştı. Rapora göre, Narin Güran’ın boynunda boğulma izi bulunurken, cesedin 15 gün boyunca suda kaldığı ve ayağında kırık olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kişi sayısı ise 23’e yükseldi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın