OMÜ Tıp Fakültesi'ne Yeni Başhekim Atandı

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yeni başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen göreve başladı. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın’ın katıldığı törende eski başhekim Prof. Dr. Davut Güven görevi devretti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başhekimlik görevine, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal Özgen atandı. Cumhurbaşkanı tarafından OMÜ Rektörlüğü'ne getirilen Prof. Dr. Fatma Aydın’ın göreve başlamasının ardından, üniversitenin çeşitli birimlerinde yeni atamalar yapılmaya başlandı. Bu kapsamda, Tıp Fakültesi Hastanesi’nin başhekimlik görevini devralan Prof. Dr. Ünsal Özgen, düzenlenen törenle görevine resmen başladı.

Devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın da katıldı. Tören sırasında eski başhekim Prof. Dr. Davut Güven, yeni başhekim Prof. Dr. Ünsal Özgen'e başarılar dileyerek, görevi devretti. Rektör Aydın ise Prof. Dr. Özgen’in deneyimiyle hastaneye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, kendisine görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Ünsal Özgen, görevi devraldıktan sonra hastanenin sağlık hizmetleri ve akademik alandaki çalışmalarını daha da ileriye taşımak için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın