Narin’in ölüm nedeni netleşti!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada 11 kişi tutuklandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cesedi Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, 11 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, "Suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanan Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran da 13 Eylül'de gözaltına alındı ve bugün "Kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Narin’in ölüm nedeni netleşti
Adli Tıp Kurumu’nun raporuna göre, Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Cinayetin aydınlatılması için otopsi sırasında 91 doku örneği alındığı ve bu örneklerin istismar dahil her türlü ihtimali araştırmak üzere incelendiği öğrenildi.

8 yaşındaki Narin cinayetinde soruşturma devam ederken ATK'nın otopsi raporunun sonucu ortaya çıktı. Raporda Narin'in boğularak öldürüldüğü ve Narin'in ağzından çıkan sıvının amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştığı belirtildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın