Narin'in Katili Evindeki Çuvallarla Yakalandı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran'ın cinayetinde, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evindeki çuvalların seri numaralarının, Narin’in dereye bırakıldığı çuvalın numaralarıyla eşleştiği tespit edildi.

Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Narin'in cesedinin bırakıldığı çuval ile katil zanlısı Nevzat Bahtiyar'ın evinde bulunan çuvalların seri numaralarının eşleştiği ortaya çıktı.

Narin Güran, 21 Ağustos'ta merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmuş ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunmuştu. Cinayet şüphelisi Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini çuval içinde derede bıraktığını itiraf etmişti. Bahtiyar’ın evinde yapılan aramalarda, cinayetle ilgili çuvalların seri numaralarının birbirini takip eden çuvallarla eşleştiği belirlendi.

İlk başta Narin’in amcası Salim Güran'ın cesedi yok etmesi için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini öne süren Bahtiyar, daha sonra ifadesini değiştirerek Güran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini ve bu yüzden Narin’in cesedini almak zorunda kaldığını söyledi. Bahtiyar, cesedi Salim Güran’dan alarak Eğertutmaz Deresi’ne gömdüğünü belirtmişti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın