Narin'in amcası 5 kez kimi aradı?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili amca Salim Güran’ın şüpheli telefon görüşmeleri ve çelişkili ifadeleri inceleniyor.

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetindeki sır perdesi henüz aydınlatılamadı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan amca Salim Güran, olay günü tarlada olduğunu öne sürerken, tanık Mehmet Şevket Kaya amcayı Narin’in evinin yakınında gördüğünü belirtti. Güran, bu iddiayı yalanladı.

HTS kayıtları, Güran’ın Narin’in kaybolduğu gün, 1 saat 12 dakika içinde Antalya’da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığını ortaya koydu. Bu telefon görüşmeleri, ekipler tarafından inceleniyor.

Cinayetle bağlantılı olarak itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın, Narin’in cesedini saklarken tek başına hareket edip etmediği de araştırılıyor. Uzmanlar, cesedin üzerine konan büyük taşların, yardım almadan tek başına yerleştirilemeyeceğini belirtiyor.

Soruşturmada, cinayetin organize bir şekilde işlenmiş olabileceği değerlendiriliyor. Gözaltındaki 22 kişinin telefon görüşmeleri incelenerek, Narin’in ölümüne kimlerin karıştığı ve cinayetle ilgili detaylar ortaya çıkartılacak.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın