Narin’den Hâlâ Haber Yok: Aramalar Devam Ediyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Kuran kursuna gitmek için evden ayrıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Arama çalışmaları, kayboluşunun 8'inci gününde de tüm hızıyla devam ediyor.

Arama Çalışmaları Sürüyor

Narin’in kaybolmasının ardından özel ekipler kurularak geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Dalgıçlar sulama kanalı, dere ve sazlık alanları tararken, diğer ekipler kayalıklar, tarlalar, boş evler ve ahırları aradı. Ayrıca yeraltı görüntüleme cihazlarıyla saman yığınları da incelendi. Ancak geçen bir hafta içinde yapılan çalışmalardan henüz bir sonuç alınamadı.

Toplu Taşıma Araçlarına Narin’in Resmi Asıldı

Diyarbakır kentinde kaybolan küçük kız çocuğunun bulunabilmesi için dün itibarıyla bütün toplu taşıma araçlarına Narin’in resmi asıldı. Bu sayede, şehirde geniş bir farkındalık yaratılmaya çalışılıyor.

Diyarbakır Baro Başkanı: “Soruşturma Yakından Takip Ediliyor”

Diyarbakır Baro Başkanı avukat Nahit Eren, soruşturmayı yakından takip ettiklerini belirtti. Eren, "bilgi sahibi" sıfatıyla ifadesi alınanlar dışında, "şüpheli" sıfatıyla gözaltına alınanların da olduğunu ifade etti. Ancak soruşturma dosyasında gizlilik kararı bulunduğu için gözaltı sayısına ilişkin detay veremeyeceğini kaydetti.

Kuran Kursu İddiaları ve İmamın İfadesi

Narin’in halası tarafından öne sürülen “Kamerada Narin’in Kuran kursuna gittiği görülüyor, ancak çıkışı yok” iddiasıyla ilgili olarak Eren, dosyada böyle bir bilginin bulunmadığını belirtti. Kuran kursu saatleri ile Narin’in kaybolduğu saatlerin örtüşmediğini vurgulayan Eren, imamın ifadesine başvurulduğunu ve imamın evi dahil birçok evin de arandığını söyledi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın