NARİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra bir çuval içinde bulundu. Otopsi sonrası cesette kırık ve boğulma izleri tespit edildi. 10 saat süren otopsi sonrası Narin'in naaşı yarın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak doğduğu köyden toprağa verilecek.

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulundu. Daha önce de defalarca aranan bölgedeki ceset, mahalleye 2 kilometre mesafede bir çuval içinde tespit edildi.

10 Saat Süren Otopsi Tamamlandı

Narin Güran'ın cansız bedeni, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi ve 13 kişilik uzman ekip tarafından 10 saat süren bir otopsi gerçekleştirildi. İlk incelemelere göre Narin’in bedeni ileri derecede deforme olmuş durumda. Otopsi sonrasında, naaşın yarın doğduğu köyde toprağa verilmek üzere ailesine teslim edileceği bildirildi.

İlerleyen Rapor Detayları: Kırık ve Şüpheli Lezyonlar

Ön rapora göre, Narin’in bir bacağında kırık izi bulunduğu ve boynunda şüpheli lezyonlar tespit edildiği belirtildi. Lezyonların boğulma izine mi yoksa çürümeden kaynaklanan bir duruma mı bağlı olduğu netleşmedi.

Ayrıca ceset üzerinde yer değiştirme izi bulunduğu, yani cesedin ilk bulunduğu yerden taşınmış olabileceği ihtimalinin araştırıldığı açıklandı. Narin Güran’ın ölüm sebebine ilişkin kesin sonuçlar, 15 gün içinde tamamlanması beklenen patoloji, toksikoloji ve biyoloji raporlarıyla netleşecek. Uzmanlar, nihai kararın İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından verileceğini belirtti.

Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Narin Güran’ın cansız bedeni, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın ailesine teslim edilerek doğduğu köyde toprağa verilecek.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın