Narin Güran'ın Cansız Bedeni Bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

Son dakika haberi olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin’in maalesef cansız bedeninin jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu belirtti ve "Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" dedi.

Narin Güran, 21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna gittikten sonra eve dönmemişti. Ailesinin ve köylülerin kendi imkanlarıyla başlattığı arama sonuç vermeyince, Narin’in babası Arif Güran aynı gün akşam saatlerinde jandarmaya başvurmuştu. Bölgeye Bağlar Jandarma Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü, köpek iz takip timleri, su altı arama kurtarma ekipleri ve diğer destek ekipleri gönderildi.

Narin’in kaybolduğu günün ardından yapılan aramalarda, evine 3 ve 2 kilometre mesafede bulunan çocuk terlikleri Narin'e ait çıkmadı. Soruşturma sırasında Narin'in ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı fakat yapılan incelemede ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyince serbest bırakıldı.

Narin’in amcası ve Tavşantepe Mahallesi muhtarı Salim Güran da gözaltına alındı. Güran’ın aracından alınan DNA örneklerinin Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirtilerek, 'Kasten öldürme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

Arama çalışmalarında, mahalle ve çevresi 8 kez tarandı ancak Narin’e dair bir iz bulunamadı. Çalışmaların 15’inci gününde, mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazı ile arama yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin’in cansız bedeninin bulunduğunu resmen açıkladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın