Narin Güran Cinayetinde Tutuklu Nevzat Bahtiyar’dan Şok İtiraflar!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Cinayeti itiraf eden tutuklu Nevzat Bahtiyar, yeni ifadesinde, amcası Salim Güran’ın cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini detaylandırdı.

Salim Güran’ın İfadesi

Bahtiyar, Salim Güran’ın kendisine, “Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sende benim suç ortağımsın,” dediğini aktardı. Salim’in, Bahtiyar’a tehditle cesedi yok ettirmeye çalıştığını ve bunun karşılığında 200 bin lira teklif ettiğini belirtti.

Olayın Gelişimi

Narin Güran, 21 Ağustos’ta kaybolmuş, 8 Eylül’de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Bahtiyar, 21 Ağustos günü Salim’in kendisini eve çağırdığını, burada Narin’in hareketsiz yattığını gördüğünü ifade etti.

Cesedi Gizleme Süreci

Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini battaniyeye sardıktan sonra evden çıkarttığını, ilk önce ahırına bıraktığını ve ardından Eğertutmaz Deresi’ne götürdüğünü söyledi. Cesedi bırakırken üstüne büyük bir taş koyarak dikkat çekmemeye çalıştığını da vurguladı.

Görgü Tanıkları ve Sonuç

Bahtiyar, cinayet sırasında Narin’in annesi Yüksel’in evde olduğunu ve yüzünü ellerinin arasına alarak ağladığını söyledi. Olaydan sonra Salim’le yüz yüze ya da telefonla görüşmediğini belirtti. İfadesinin ardından tekrar cezaevine gönderilen Bahtiyar’ın durumu, soruşturmanın ilerleyişi açısından önem taşıyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın