Narin Cinayetinde Şok İddialar

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, günler süren arama çalışmaları sonucunda dere yatağında taşla kapatılmış halde bulundu.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, köye 1 kilometre mesafede bulunan dere yatağında bulundu. Günlerdir süren arama çalışmaları sonrasında Narin’in bulunmasıyla birlikte köyde giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Üzeri Taşla Kapatılmış

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in dere yatağında üzeri taşla örtülmüş şekilde bulunduğunu belirtti. Zorluoğlu, "Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içerisine konup dere kenarına getirildiği, suya yerleştirildiği ve taşlarla kapatıldığı anlaşıldı" dedi.

Aileye Yönelik Suçlamalar

Show TV’deki 'Vazgeçme' programında kayıp Narin olayını ele alan Didem Arslan Yılmaz, sosyal medya hesabından "Aile biliyordu, sustular" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ağabeyi Gözaltına Alınıp Serbest Bırakıldı

Narin’in kaybolmasına ilişkin ilk gözaltı, 18 yaşındaki ağabeyi oldu. Kolunda ısırık izleri bulunan ağabeyin, izlerin Narin’e ait olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ancak sonuçların uyumsuz olması nedeniyle serbest bırakıldığı açıklandı.

Amca Salim Güran Tutuklandı

Arama çalışmalarının 11’inci gününde Narin’in amcası ve Tavşantepe Muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Salim Güran, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlarından tutuklandı. Araçta yapılan incelemelerde Narin’in DNA’sı bulunmuştu.

Adli Bilişim Uzmanı: "Ceset Taşındı"

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu yere sonradan taşındığını iddia etti. Altun, arama kurtarma köpeklerinin ve drone'ların daha önce bulamadığı cesedin taşınmış olabileceğini savundu.

"Müşterek Bir Cinayet" İddiası

Altun, cinayetin birden fazla kişi tarafından işlendiğini belirtti. "Bu çevrede 19 gün boyunca herhangi bir emare bulunamaması, birkaç kişinin bu cinayete karıştığını ve ortak bir planla işlendiğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın