Nakliyat Şirketinde Taciz Skandalı!

Samsun'da eşya taşıyan nakliyat şirketinde hamal olarak çalışan 2 çocuk babası şahıs, evinin eşyalarını taşıdığı genç kadına cinsel saldırı ve taciz suçlamasıyla gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evden eve nakliyat şirketinde hamal olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki N.Ş., Samsun'dan Antalya'ya evini taşımak isteyen 30 yaşındaki Ö.Ç.G. adlı kadının eşyalarını taşımaya gitti. Evdeki eşyalar araca yüklendikten sonra evde ev sahibi ile tek başına kalan N.Ş.'nin bu sırada Ö.Ç.G.'yi taciz edip cinsel sldırıda bulunduğu iddia edildi.

CDCD

  • SUÇLAMALARI KABUL ETMEYİP 'KADIN BENİ TACİZ ETTİ' DEDİ
  • Ö.Ç.G.'nin polise şikayeti üzerine N.Ş., Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan N.Ş., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen N.Ş. kadının kendisiyle birlikte olmak istediğini iddia ederek, kabul etmeyince kendisine elinde diş fırçası ile saldırıp daha sonra şikayetçi olduğunu savundu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın