n11'in “Yaşasın” Projesi: Patili Dostlar Yeni Yuvalarını Arıyor

n11, barınaklarda yaşayan köpeklerin sahiplendirilmesini destekleyen “Yaşasın” projesini başlattı. Göktürk Hayvan Sevenler Derneği ile iş birliği yapan n11, barınak köpeklerini yeni yuvalarla buluşturmak için özel bir sahiplendirme sayfası oluşturdu. Sahiplenen köpeklere evcil hayvan sigortası, indirimli mama ve ücretsiz aşılar sunuluyor.

n11, barınaklarda yaşayan patili dostların sahiplendirilmesi için “Yaşasın” adlı yeni bir projeye başladı. Göktürk Hayvan Sevenler Derneği ile iş birliği yapan n11, barınak köpeklerini platformundaki özel sahiplendirme sayfasında tanıtarak yeni aileler arıyor.

Proje kapsamında, sahiplenilen köpeklere yıllık n11pet Evcil Hayvan Sigortası, Kito ve Rawme mamalarında bir yıl boyunca yüzde 30 indirim gibi avantajlar sunuluyor. Ayrıca, ilk aşılar ücretsiz ve göz, kulak bakımı gibi hizmetler de sigorta kapsamına alınıyor.

n11 CEO’su Nihal Dindar Akın, projeyle ilgili olarak, “Sahipsiz canlara yeni bir yuva sağlamak ve sahiplenmeyi dijitalleştirmek istiyoruz” dedi. Hayvanseverler, n11’in özel sahiplendirme sayfasından köpekleri seçip başvuru yaparak süreci başlatabiliyor. Onaylanan başvurularla barınak ziyaretleri düzenleniyor ve uygun koşullarda köpekler yeni sahiplerine teslim ediliyor. Sahiplenme sürecinde herhangi bir olumsuz durumda köpekler barınağa geri getirilebiliyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın