Miting gibi bayramlaşma

Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı, bu yıl da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelerek onların Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Kurban Bayramı, paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine vesile olan özel günlerdendir” şeklinde ifade etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Bülent Üstündağ, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, AK Parti  İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, MHP İlçe Başkan Vekili Serkan Öztürk, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların büyük bir ilgiyle katılım sağladığı programda bayram sevinci paylaşıldı.

Belediye binasında düzenlenen programda vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan İbrahim Sandıkçı, çocuklara bayram harçlığı verdi. Vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.Sandıkçı, “İlçemizde bir gelenek haline getirdiğimiz Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı’nda, hemşerilerimizle birlikte bayramın sevincine ve mutluluğuna ortak olduk. Yüce Mevla, bayram sevincini ve coşkusunu huzurla yaşayabildiğimiz nice bayramlara ulaşmayı bizlere nasip eylesin” dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın