'Milton kasırgası' son durum ne? tıkla canlı izle

Sondakika... Son dakika gelişmesi Amerika'da bulunan Florida'da yıkımlara neden olan 'milton kasırgası'nı canlı izle.. Canlı yayın linki ve detaylar haberimizde


AMERİKA'da yıkımlara ve yaşayanları bölgeden zorunlu olarak terk etmesini sağlayan 'milton kasırgası' Florida'yı vurdu, ölümlere ve su baskınlarına neden oldu, 2,8 milyondan fazla kişi elektriksiz kaldı

KARAYA ÇIKTI
Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Milton Kasırgası'nın çarşamba akşamı (dün) Kategori 3 şiddetinde bir fırtına olarak (USA) Florida'nın Siesta Key yakınlarında karaya çıktığını duyurdu.

160 KM HIZDA OLACAK
Kasırga Milton , 3. kategori bir fırtına olarak Florida'ya ulaştı ve Helene'nin hala vurduğu kıyılara sefalet getirdi. Kasırgalar ürettikten sonra saatte 160 kilometre hızla esen rüzgarlarla şehirleri vurdu ancak Tampa'yı doğrudan vurmaktan kurtardı.

112 KİLOMETRE HIZDA İLERLİYOR
Fırtına son saatlerde güneye doğru ilerledi ve Çarşamba gecesi Tampa'nın yaklaşık 70 mil (112 kilometre) güneyindeki Sarasota yakınlarındaki Siesta Key'e ulaştı. Tampa bölgesindeki durum hala büyük bir acil durumdu çünkü St. Petersburg 16 inçten (41 santimetre) fazla yağmur kaydetti ve Ulusal Hava Durumu Servisi'ni orada ve batı ve orta Florida'nın diğer bölgelerinde ani sel konusunda uyarmaya yöneltti.

SULAR KESİLDİ
St. Petersburg bölgesinde ise ana su şebekesindeki patlama nedeniyle, evlerde musluklardan artık su alamıyor.

2,8 MİLYON KİŞİ
Amerika (USA) Elektrik dağıtım şirketlerinin raporlarını takip eden poweroutage.us'a göre, fırtına Florida'nın büyük bir bölümünde elektrik kesintisine neden oldu ve perşembe sabahı itibarıyla 2,8 milyondan fazla ev ve işyerine elektrik verilemiyor.

SELLER BEKLENİYOR
Florida'nın batı kıyısındaki Tampa, Sarasota, Fort Myers gibi nüfusun yoğun olduğu bölgelerde şiddetli yağışlar, ani sel ve kentsel sel riskiyle birlikte, orta ve büyük nehirlerde taşkınlara yol açma potansiyeline sahip. Yetkililer, sel riskinin felaket düzeyde olabileceği konusunda halkı uyararak gerekli önlemleri almaları çağrısında bulundu.

Tıkla Canlı İzle / Watch Live / Hurricane Milton 2024 Live Stream - Hurricane Milton Live Cams

https://youtu.be/HB4uz_IqgNo

Haber: Hakan AKGÜN

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın