Metin Arolat'ın Son Yolculuğu

52 yaşındaki sanatçı Metin Arolat, sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenazesi Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törenle uğurlandı.

İstanbul Kozyatağı'nda sahnede şarkı söylerken kalp krizi geçiren 52 yaşındaki Metin Arolat, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Törene Arolat’ın ablası Fatoş Alkan, Ömer Barış Kılıç, Sevda Demirel, Bekir Aksoy, Esra Erol, Nilgün Belgün, Gülşen, Demet Sağıroğlu ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Ünlü sanatçının cenazesi, sevenlerinin gözyaşlarıyla karşılandı ve namazın ardından İzmir’e defnedileceği belirtildi.

Ablasının sözleriyle, “Cenazeyi ben aldım çünkü tek birinci derece akrabasıyım. Çok seveni vardı, iyi bir insandı. Herkes için iyilik düşünen biriydi,” ifadeleri dikkat çekti.

Bekir Aksoy ise, “Sahne adamı için en güzel yer son nefesini vermek istediği yer olmalı. Tiyatro oyuncuları genelde sahnede ölebilmeyi dile getirir,” dedi.

Program sunucusu Arto, “30 yıllık arkadaşım, pozitif bir insandı. Hiç kimseye zararı yoktu,” diye belirtti.

Şarkıcı Sevda Demirel, Arolat’ın sağ kolunun uyuştuğunu, bunun kalp krizi belirtisi olduğunu ve böyle bir riskle tekrar sahneye çıkılmaması gerektiğini vurguladı. “Kahve içecektik ama olmadı. Çok özür dilerim,” diye ekledi.

Esra Erol ise, bu haberi ilk duyduğunda inanmadığını ancak gerçeği öğrendiğinde büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın