Mehmet ve Somer Şef Stüdyoyu Terk Etti

MasterChef Türkiye'de yarışmacılardan sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeği beklendi. Somer Şef ve Mehmet Şef sinirden stüdyoyu terk etti. İşte detaylar...

Feridun Ügümü'nün Vefatı Şefleri Üzdü

Yemeklerin hazırlanmasının ardından Mehmet Şef ve Somer Şef, bu yemeğin tarifinin Feridun Ügümü’ne ait olduğunu ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybettiğini açıkladı. Şefler, Ügümü’nün anısına bu yemeği hazırlamanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu dile getirdiler.

Şefler Stüdyoyu Terk Etti

Bu esnada, yarışmacılar malzemeleri çıkartmaya çalışırken, Danilo Şef’in uyarısıyla durum fark edildi. Mehmet Şef ve Somer Şef, yaşanan aksaklıklar ve malzemelerin eksik çıkması nedeniyle sinirlenip stüdyoyu terk etti. Mehmet Şef, çıkmadan önce şu sözleri sarf etti:

"Yemek için biz heyecanlanıyoruz. Sizin için gidip 50-55 yerden böyle yemekler bulup devreye sokuyoruz. Bu yemeği yapan büyük ustayı tam anarken, bu yaptığınız anlaşılır değil. Biraz saygı. Domates ve biberi çıkarttınız da ne oldu? Bunu her zaman yapıyorsunuz. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız, şakır şakır liste çıkarıyorsunuz sonra o malzemeleri çıkarttıktan sonra 150 tane soru soruyorsunuz. Sebebi de bizi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz."

Ayşe ve Beril Eleme Adayı Oldu

Programın bir diğer önemli gelişmesi, eleme adaylarının belirlenmesi oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, ilk eleme adayı olarak Ayşe’yi seçti. Takım arkadaşlarının en çok oy verdiği Beril ise ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın