MasterChef'te kim elendi?

MasterChef Türkiye'de 15 Eylül akşamı bir yarışmacı, büyük bir üzüntüyle veda etti. Şefler, elenen yarışmacının ayrılığı karşısında gözyaşlarını tutamadı. Peki kim veda etti? İşte yanıtı...

Üzümle Yaratıcı Tabaklar Yapıldı
MasterChef Türkiye'de 15 Eylül akşamı eleme heyecanı yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu gecede, kırmızı takımın çoğunluğu eleme potasında yer aldı. Yarışmacılar, hafta boyu kaybettikleri 3 oyunun ardından, ilk turda üzüm kullanarak yaratıcı tabaklar hazırladılar.

İlk Turda Eleme Potasından Kurtulanlar
İlk turun sonunda Ayşe, Akın ve Kaan eleme potasından kurtulmayı başardı. Son dörtlü olarak kalan Nevzat, Beril, Erim ve Hakan, ikinci turda yeniden yemek yapma mücadelesine girişti.

Danilo Şef'in Tabağına En Yakın Yemeği Çıkarmak İçin Mücadele
Dört yarışmacı, Danilo Şef'in hazırladığı tabağa en yakın yemeği çıkarmak için yarıştı. Tadımların ardından Hakan, ilk olarak başarılı tabağı hazırlayan isim oldu ve stüdyoya geri döndü.

Veda Eden İsim: Beril
Gecenin sonunda, Nevzat başarılı ikinci tabağı ile stüdyodan ayrıldı. Son ikiye kalan Beril ve Erim arasında yapılan değerlendirmede, MasterChef’e veda eden isim Beril oldu.

Beril’in Duygusal Veda Konuşması
Veda konuşmasında gözyaşlarına boğulan Beril, “Buraya gelmek çok değerliydi. İlk turu geçeyim, düelloyu geçeyim diyordum. Ama bu deneyim benim için çok kıymetliydi. Mental olarak çok düşmüştüm, kendime zarar verebilirdim. Kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Her şey için çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın